MobilyaMüzesi

Herşeyin varoluşunun bir nedeni ve bu nedenin birhikayesi vardır. Bizim hikayemiz mobilyaya olan aşkımız ile başladı.

Ağacın ahşaba, ahşabın mobilyaya dönüş hikayesinde birgezintiye ne dersiniz?

Mobilya Müzesi’nde,  elli yılı aşkın deneyimle, zanaat değeri olan,zamansız klasik ve kaliteli parçalar, tecrübeli mimar kadromuzun, geçmişinbilgeliğini, günümüzün bilenini ve geleceğin öngörüsünü projelendirmesi ilehayat bulur.

Bazen sadece bir yan sehpa bazense rahat mı rahat bir berjerarar insan. Bazen de en değerlisi için mama sandalyesi, sadık dostu Pati’ninrahat uyuması için bir sedir ya da eşinin güzelliğine güzellik katacak birmakyaj masası… Dostları ihmal etmek olmaz, ev elbette dostlarla daha güzel.Özenilerek hazırlanmış eşsiz ziyafet sofralarında ihtişamlı masalar vesandalyeler… Günün tüm yorgunluğunu atacağınız, mahreminiz, yatak odanızı daunutmamak gerek.

Evimiz, en özelimiz… İçinde sadece bizi mutlu edeceknesnelerin olduğu kalemiz. Yanlızca öyle mi? Herkesin evi kendi hayatınıanlatan müzesidir aslında. Geçmişinin, nereden geldiğinin ve nereye varacağınınkılavuzu, kendimiz hakkında ipuçları veren bir müze. Öyle bir müze ki; içinde,kendi teritorya’sının, huzurun, dinginliğin, konforun, mutluluğun, hayal gücününyani tüm yaşanmışlıkların olduğu…

Sizi anlatan, geliştiren, büyüten, sahip olduklarınızınve sahip olacaklarınızın müjdecisi, kalenizde yaşanmışlıklarınızı silmeden,  sihirli değneğimiz ile evinizi gerçek birmüzeye dönüştürmeye talibiz.

Düşlediğiniz masalı anlatın Mobilya Müzesi kurbağa’yıprense dönüştürsün.  Çünkü bizimmasalımızda hep mutlu insanların olduğu mutlu son vardır.